Космос

Начало | Космос | Знаете ли, че във вас има атоми от звезди?

Знаете ли, че във вас има атоми от звезди?

Аз детето | 2018-07-12

Знаете ли, че във вас има атоми от звезди?

В едни много, много далечни времена хората са смятали, че Земята е плоска, а преди това пък, че се държи от три гигантски кита или други подобни животни в зависимост от вярванията им. На вас това ви звучи много смешно, нали? Днес вече отдавна сме запознати с Големия взрив, черните дупки, звездите, безкрайността на вселената и още куп неща, които ако можехте да кажете на човек от древността, умът му направо би гръмнал буквално. Въпреки това не се съмняваме, че съществуват още толкова много невероятни открития, които човечеството предстои да направи. Също така сме сигурни, че има толкова много невероятни факти, които ще ви удивят. Така че готови ли сте да се качите на нашия космически кораб и да се впуснете в необятния космически свят?

Започваме още преди да сме подпалили двигателите, като ви казваме, че е много вероятно част от атомите, от които е изграден всеки от нас някога да са били част от звезди, които са избухнали преди милиарди години. Можете ли да повярвате в това. А какво ще кажете за факта, при това е доказано, че Вселената ухае на малина, ром, бекон, печени бадеми и барут.

Искате ли да научите и още няколко такива супер впечатляващи и безкрайно интересни факти. Тогава посетете нашия специално подготвен фотопоглед и се потопете в тайните на вселената!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град