Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Ура! Любимата ни игра „Unravel“ има своето подобрено продължение

Ура! Любимата ни игра „Unravel“ има своето подобрено продължение

Аз детето | 2018-07-04

Ура! Любимата ни игра „Unravel“ има своето подобрено продължение

Определено не говорим често за компютърни или електронни игри! Истината е, че не сме им чак такива фенове и предпочитаме по-старите такива! Тяхната графика не е така богата, но пък историите и сюжетите на игрите за нас са страхотни. Днес обаче наистина ще ги оставим в миналото и ще ви разкажем за продължението на нашата любима съвременна електронна игра „Unravel“! „Unravel Two“ е една от най-големите изненади на една от най-известните фирми производителки на игри, при това приятна изненада – това твърдят най-добрите геймъри в света и ние им се доверяваме напълно. Това е така може би и защото в част от тази игра има една истинска история, тази на създателя й или по-точно на едно от неговите деца. Ще ви разкажем историята накратко.

Едно малко момиченце си имало любимо плюшено мече, което не оставяло никога само – спало с него, излизало с него на разходка, на училище и дори се къпало с него. То било най-добрия ѝ приятел. Тя можела да сподели всичко с меченцето, всеки свои тъжен или весел миг. В един прекрасен ден обаче точно след едно вълнуващо посещение в увеселителен парк момиченцето разбира, че е забравила своя приятел на едно увеселително влакче. С треперещи ръце и затаен дъх се връща, за да го потърси, но меченцето вече го няма. Момиченцето било много тъжно, дни наред. Майка й решава, че не може повече така и изплита човече от прежда. Това и отнема няколко месеца труд, но майката не се отказва, защото иска да зарадва своето дете. Тя нарича това човече „Yarny“ – то е малко, сладко и момиченцето още от пръв поглед започва да го обича и така докато се сдобива със свои деца, които също на свои ред обичат човечето от прежда. Всъщност цялото семейство го обича, то е толкова симпатично, че ето, накрая дори става главен герой в компютърна игра. То привлича всички в нея. Yarny е един от най-привлекателните герои, с които сме имали удоволствието да играем и очевидната му връзка с истински човек и доказателството за майчината обич само усилва красотата на героя. Сигурни сме, че един път поиграли с Yarny и вие ще се очаровате от него.

Тази трогателна история винаги ни грабва, а също и много геймъри по света, които дори наградиха първото издание на играта с множество титли и грамоти на различни специализирани изложения през годините! Сега обаче всички отново сме щастливи, защото втората част на играта е още по-прекрасна и от първата. Най-хубавото от всичко е, че въпреки значително подобрените графики, още по-приятната и успокояваща музика и подобренията в историята „Unravel Two“ е все така интересна и е запазила своята оригинална идея! А именно – богато приключение пълно с екшън и пъзели! В новата част ще можем да изследваме пещери, да се борим с дракони и пирати и всичко това, докато разрешаваме пъзели. Подобно на първоначалната игра, ще се катерите, скачате и люлеете с помощта на самата прежда, която е част от геройчето. То всеки път много ни напомня за някой супергерой. Този път обаче той си има и партньор. С натискането на един бутон можете да превключвате между контролиране на един от двата героя. Така ще имате не само повече способности, защото двете Yarnys имат различни таланти, но и ще можете да играете в компания и да преживеете приключенията заедно с друг.

Най-забавното движение, което ще правите често, се основава на люлеенето върху преждата, която свързва двата ви героя. Ако има пропаст, която е твърде голяма, за да прескочите сами, ще трябва люлеейки се вашият партньор да ви помогне, което е забавно и интересно. Истинските трудни моменти в играта обаче идват от страничните предизвикателства, които може малко да ви отдалечат от основната история, но пък ще ви дадат богата гама от бонуси, които да използвате след това. Можем да обобщим, че играта „Unravel“ ще заплени всеки един от вас, тя е великолепна. Историята, пъзелите и загадките, вниманието към детайлите е поразително и сме сигурни, че дори като нас ще отделите време просто да погледате без да играете, за да разгледате всичко. Графиките са просто невероятни. Освен това всяко ниво има различни варианти на преиграване и дори да я минете бързо, ще има с какво да ви изненадва отново и отново.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град