За родители

Начало | За родители | Ценни съвети от специалисти във второто онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 13 юни

Ценни съвети от специалисти във второто онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 13 юни

Аз детето | 2020-06-09

Ценни съвети от специалисти във второто онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 13 юни

„Форум бременност и детско здраве“ продължава да среща бъдещи и настоящи родители с водещи специалисти чрез серия от онлайн издания. На 13 юни, от 16:30 часа ще се проведе второто издание на любимия форум, което ще се излъчи на живо в сайта Puls.bg.

По време на онлайн изданието ще се разяснят част от симптомите, при които бременните жени трябва да потърсят помощ от акушер-гинеколог и кое раждане е усложнено. Акушерки с богат опит ще дадат ценни насоки за това как бременните да се подготвят за раждането. Сред акцентите във второто издание на „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg ще бъдат и грижите за новороденото в неонатологичното отделение. Психолог ще разясни мястото на бащата в семейството – тема, която често остава на заден план, въпреки важността ѝ.

По традиция „Форум бременност и детско здраве“ среща аудиторията с популярни родители, които споделят своя опит. За 13 юни за пътя на родителството и съчетаването му с успешната кариера ще говори Таня Кръстева, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria.

Онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ на 13 юни се организира от водещия здравен портал Puls.bg и е второто от поредица издания, които ще се проведат в следващите месеци. Водещ на онлайн срещите ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg.

Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“, основен партньор Doppelherz и с подкрепата на Water Wipes и Selecta Asset Management.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia,



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град