игри в дома

Начало | игри в дома | Тенисът е също толкова забавен и у дома с балон

Тенисът е също толкова забавен и у дома с балон

Аз детето | 2018-08-06

Тенисът е също толкова забавен и у дома с балон

Често сме ви повтаряли, че балоните са най-прекрасните неща за забавление. Те могат да служат за всичко – от обикновено подхвърляне нагоре-надолу до идеалния материал за направата на картички. С тях стават най-хубавите и най-суперски игри, особено с малко въображение. Балоните са особено подходящи за весела игра у дома! Точно такава ще ви предложим и сега – при това не каква да е, а тенис у дома. Какво ще кажете за тенис – сещате се, онзи в който на едно голямо поле се удря топка с всичка сила така че противникът да я пропусне. Сега може би си мислите: „И искат това да го направя вкъщи, ще счупя нещо.“, няма как да стане. С истинска тенис топка не, но с балон е чудно забавление. Така че направо да ви кажем какво ще ви трябва.

Естествено балон, а също и две картонени чинии, лепило и две дървени шишчета. Ако се чудите за какво пък са ви необходими останалите неща – много просто – тенис без хилки не може, нали? Тези хилки ще са специални точно у дома и точно за балон. Правят се лесно! Намазвате върха на дървеното шишче с лепило и залепвате картонената чиния за него. Така правите и с другата и готово. Вече имате две супер хилки! Сега е ред и на играта!

В нея можете да включите всеки – баба, дядо, братче, сестриче или добър приятел. Самата игра е лесна, просто трябва да застанете на известно разстояние един от друг и с хилките да удряте балона, като разбира се се стараете да го направите така, че противникът да не може. Ако той не успее да върне балона към вас, то вие получавате точка. Така се играе до 10 точки! Разбира се това са нашите правила, а вие можете да ги преобразувате както си искате и да се забавлявате както решите, защото от нас имате идеята, а от вас очакваме изпълнението и усмивките!

Така например можете пък и да видите кой най-дълго ще издържи да балансира балона или пък да го подхвърля нагоре... Има толкова много игри, които можете да измислите. Знаете ли, тази игра е идеална за едно вечерно пижама парти. Защо не си направите такова – точно сега е моментът!

Балоните могат да бъдат използвани и за още забавления:
Чудото огнеупорен балон
Може ли балон да не се спука с игла?
Как телефонът може да влезе в балона – най-смешният фокус



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град