Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Талисманът на художествената гимнастика Радина Филипова е част от грандиозната продукция „Дъмбо“

Талисманът на художествената гимнастика Радина Филипова е част от грандиозната продукция „Дъмбо“

Аз детето | 2019-03-07

Талисманът на художествената гимнастика Радина Филипова е част от грандиозната продукция „Дъмбо“

Класическият анимационен филм на Дисни „Дъмбо“, който този март ще завладее големите екрани с невероятна игрална адаптация, родена от въображението на Тим Бъртън, е сред най-дългоочакваните в световното кино за 2019 година. Удоволствието да бъде част от тази възхитителна продукция има и българката Радина Филипова, позната у нас като една от най-ярките индивидуални състезателки по художествена гимнастика през последните години, а след края на професионалната си кариера – и от съдийската скамейка.

През 2017 година след изключително прецизен подбор Радина получава одобрение от студиото на Дисни за участие в цирковата хореография на Дъмбо и заедно с още 4 български момичета поемат към Лондон, където протича и снимачният процес. „Подготовката за такава грандиозна продукция е изключително сериозна. Месец и половина бяхме в Лондон, за да направим най-съвършената хореография, в която всички сме като една. Беше огромна чест и удоволствие за мен да бъда част от този невероятен екип.“, споделя Радина. На снимачната площадка българската грация се запознава със звездите Дани ДеВито и Колин Фарел, за които споделя, че освен ненадминати професионалисти, са и изключително земни и приятни хора, с които всеки би бил щастлив да общува.

„Тази възможност беше не просто професионален ангажимент, това беше уникален шанс, който рядко може да се случи. Затова съм благодарна, че попаднах там, вложих всичките си усилия и енергия, запознах се със страхотни хора и научих много.“, казва още Радина за приключението, наречено „Дъмбо“. Цирковите сцени във филма се отличават с изключителен синхрон и представляват абсолютния връх в едно от най-древните и обичани изкуства. Циркът представлява своеобразен дом и професионална арена, където всички герои във филма намират своето вдъхновение, сигурност и път към мечтите и именно заради това, той се превръща в един от най-ярките акценти с послание към зрителите. Точно в тези сцени място намери и прекрасната Радина, която с нетърпение очакваме да видим като част от прелестната хореография в продукцията.

„Дъмбо“ долита в кината на 29 март на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град