Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Семейство Уотърсън и Бен 10 се завръщат на малкия екран през септември! Очакват ви и нови момичета супергерои!

Семейство Уотърсън и Бен 10 се завръщат на малкия екран през септември! Очакват ви и нови момичета супергерои!

Аз детето | 2019-09-04

Семейство Уотърсън и Бен 10 се завръщат на малкия екран през септември! Очакват ви и нови момичета супергерои!

Какво мислите да правите през този месец? Без съмнение имате много вълнения покрай започването на новата учебна година или пък завръщането в детската градина! Но имаме чувството, че от толкова вълнения имате нужда и от малко почивка! Защо не погледате малко телевизия? Няма да навреди ако е мъничко и ако наистина ви харесва! А ние знаем, че когато на малкия екран ви очакват семейство Уотърсън и Бен 10 забавленията са гарантирани. Освен това през този месец на малкия екран ще се запознаете и с нови момичета супергерои, които ще докажат, че пелерините и летенето отдавна не са само за момчетата. Очаква ви и чисто нов сериал за едно вълнуващо пътешествие из една интересна зоологическа градина. Какво още са ви подготвили Cartoon Network и Boomerang вижте в пълната програма сега!

„Невероятният свят на Гъмбол“ – сезон 6 от 16 септември – всеки делник от 18:30 ч.

Поредицата следва приключенията на Гъмбол – дванадесетгодишна, синя котка. С помощта на най-добрия си приятел Дарвин, той попада в най-различни, забавни ситуации. А неговият събрат е бившата му златна рибка, на която ѝ порастват крака и се присъединява към семейството. Друг верен спътник в игрите им е сестрата на Гъмбол – Анаис, четиригодишно зайче с повишена интелигентност. Към тях се присъединяват и техният баща – Ричард и майка им – Никол, които винаги са насреща, за да дадат подкрепа на малките. В един от епизодите Директор Браун представя нов ученик на име Питър Пеперони на Гъмбол и Дарвин. Речта на Питър обаче е почти изцяло неразбираема. Затова те нямат представа какво казва той в повечето време. В крайна сметка двамата се запознават с родителите на Питър, които изпитват силна неприязън към правителството и въвличат нашите герои в голяма и забавна каша.

„DC Super Hero Girls“ – сезон 1 от 28 септември – от събота до вторник от 16:15 ч.

Поредицата проследява приключенията на Жената чудо, Супергърл, Пчеличката, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в гимназия „Метрополис“. В един от епизодите, новата ученичка в гимназия „Метрополис“, Барбара Гордън започва да подозира, че някои от другите ученици притежават суперсили. Тя започва битка с храна в стола на училището и така получава наказание, заедно с четирима други ученици – Карън Бийчър, Джесика Крус, Кара Денвърс и Зий Затара. Към тях скоро се присъединява и шесто момиче. Тя им разкрива, че е Жената чудо. След това героите разкриват своите изключителни способности, защото започват да се карат и бият, потвърждавайки подозренията на Барбара.

„Bakugan: Battle Planet“ – сезон 1 от 9 септември – всеки ден от 21:40 ч.

„Bakugan: Battle Planet“ е името на първия сезон от подновената Bakugan поредица. Сезонът проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакуган. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и конкуренцията.

Уикенд с „Бен 10“ и „Батман“ от 21 септември – всеки уикенд от 11:40 ч.

Празнувай „Денят на Батман“ (21 септември) със специалната програма по Cartoon Network!

„Mighty Mike“ – сезон 1 от 16 септември – всеки ден от 17:45 ч.

Отиди на весело приключение с тази „хипер-истинска“ анимационна поредица за животни. Тя следва историята на едно склонно към злополуки куче, на име Майк и няколко други животни в крайградски дом. Поредицата е кръстоска между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци. В един от епизодите, докато Майк е разсеян, миещите мечки се промъкват в къщата и всяват хаос. Добре, че след като изяжда малко гнило сирене, дъхът на Меркурий се превръща в страхотно оръжие. В друг от епизодите, кучето на съседа си има ухажор, чиито планове обаче никога не се оказват успешни. Гледай и виж какво ще се случи!

„The Zoo“ – сезон 1 от 23 септември – всеки делник от 20:50 ч.

Отиди на пътешествие до зоопарка, където група симпатични горили разкриват вълшебния свят на говорещите животни! От костенурки до миниатюрни, луди маймуни – в зоопарка можеш да намериш всичко. В тази забавна, псевдо-документална поредица, имаш шанса да проследиш ежедневния живот на обитателите на зоопарка Пейнтън. В допълнение към историята за живота в парка, разказвачът научава дори самите животни на някои много интересни уроци.

Маратон с „Taffy“ от 7 септември – всеки уикенд от 10:15 ч.

Наслади се на забавен маратон с любимото си „коте“ – Taffy. В поредицата стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy – това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore – Bentley. Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си.

Boomerang кино с „Том и Джери“ от 14 септември – всеки ден от 18:40 ч.

Гледай филм с Том и Джери всеки ден!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град