Празници през месеца

Начало | Празници през месеца | Първият учебен ден

Първият учебен ден

Аз детето | 2010-09-15

Първият учебен ден

Честит първи учебен ден на всички ученици и учители! Успешна нова учебна година, изпълнена с много радостни емоции и знание!



Коментари
4 коментара

Анасатасия , 15 г.,

Публикувано на 15.09.2010

Моите съболезнования на всикчи

Марина , ex-17 г.,

Публикувано на 15.09.2010

"всикчи", хихи Пожелавам ви повече въображение, знания, мечти, учители, които са ви приятели и приятели, на които им харесва да знаят и могат повече. Има и такива класове.

sladkutuu me4i , ,

Публикувано на 02.10.2010

Моите съболезнования на всикчи :((

Габриел Желев, 8 г.,

Публикувано на 07.08.2014

Много искам да настъпи първия учебевн ден дано следващите 9 години да са добри също искам да видя приятелите си с който ще свирим в рок групата в гимназията казват се Стилян Милев ,Митко Митрев и Жулиян ама фамилията не му я знам ще си направим музикален клуб тамтрябва да строим музикални инструменти,обсъждаме музикални инструменти и рисуваме музиккални инструменти който някой ден ще постройм но докато стане първата година в гимназия трябва да събираме париза инструментите на който ще свирим ако искате да ни чуете да пеем ни помогнете така оставете пари на ул. Чавдар 6 и хотел България.Трябват ни общо 500 лв. или ние сами ще си ги искараме сами като продаваме шоколад сега ще ви покажа екипа на групата Стилян е соло китариста Митко е бас китариста аз съм вокалиста е свиря и на бас китара а Жулиян е барабаниста ето това е нашия екип на групата.Ол май ми свършват редовете май е време за край.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град