конкурси

Начало | конкурси | От новия „Гринч“ се вдъхнови, приказка напиши и чуднички награди спечели!

От новия „Гринч“ се вдъхнови, приказка напиши и чуднички награди спечели!

Аз детето | 2018-11-14

От новия „Гринч“ се вдъхнови, приказка напиши и чуднички награди спечели!

Конкурсът приключи! Благодарим на всички, които се замислиха и написаха чудните приказки, които получихме. Те определено ни накараха да повярваме в добротата и силата на Коледа! 

Сега е време и за тържествения момент, който всички очаквахваме. Този път награди получават Ясмин Душева, Анджелина Йорданова, Емануил Тинчев. Две специални награди от нас ще получат и Донка Димитрова и Рая Маринова.

Скоро ще се свържем с наградените, за да уточним как да получат подаръците си. А всички вас молим са не се отчайвате, защото съвсем скоро ще имаме чисто нов конкурс с не по-малко хубави награди. :-)

* * *

Каква ужасна беда... Най-топлият семеен празник е на път да бъде „откраднат“ още дори преди да е започнал! Всичко започва от градчето Койвил и едно зелено и раздразнително същество! Обичаната коледна класика на д-р Сюс „Гринч“ се завръща, при това на голям екран и ще бъде по-интересна, по-зелена и по-забавна от когато и да било! Разбира се той отново ще се опита да заличи Коледа по всякакъв възможен начин, а негови верни помощници в това начинание ще бъдат преданият му до безкрай Макс и крайно апатичният към всичко случващо се елен Фред.

Старателно дегизиран в костюма на Дядо Коледа, положил безброй усилия в името на безпроблемното преодоляване на всичко положително, мило и напомнящо за семеен уют, зареден с енергия за „разруха“ на щастие, Гринч започва да осъществява мисията на живота си. На пътя му обаче се изпречва Синди-Лу – искрено и усмихнато малко момиче от Койвил, което ще се опита да преобърне не само плановете на Гринч, но и целия му свят. Самотата на сърдития симпатяга няма да бъде повече любимият му пристан, а тежко чувство, което му напомня колко много губи, изолирайки се високо в планината, зареден единствено с вещи, храна и лошо настроение. За да се справи малкото момиче с тази сложна задача, също като Гринч, ще има нужда от помощници. А кой може да ѝ помогне по-добре от вас? Все пак децата най-много обичат Коледа, нали така?

При това помощта за Синди-Лу трябва да дойде още сега – няма нужда да чакате 23 ноември, когато „Гринч“ ще ви очаква на големия екран. Можете да помагате и да се вълнувате за новия и интересен филм още сега! Как ли? С конкурс разбира се! Този път заедно с „Форум Филм“ сме ви приготвили една много интересна задача. Трябва да напишете приказка – все пак историята за зеления особняк си е истинска приказка, нали? И понеже той е звездата на филма, трябва да бъде и звездата във вашата приказка. Затова темата е „Как би спасил/а Коледа от Гринч?“. Напишете всичко, което се сетите! Може би точно като Синди-Лу ще направите така, че Гринч да не бъде самотен и да стане добър, а може би ще направите някаква магическа отвара, която ще го накара да заобича Коледа, или пък просто ще го отпратите на дълго пътешествие на самотен остров, където да не може да попречи на никого, или пък... Е, вие решавате! Сигурни сме, че ще измислите още много истории, с които Коледата да бъде спасена!

Разбира се за най-интересните приказки имаме и чудни награди в „Гринч“ стил: ученически комплект със значки и магнити, кутия за обяд с ключодържател и ученически комплект със значки. Ако искате да ги спечелите, вече знаете как! Остава да ви кажем, че можете да изпращате приказките си до 30-ти ноември на имейл info@az-deteto.com придружени с вашите име, фамилия и навършени години!

Естествено не забравяйте, че „Гринч“ ще се опита да „открадне“ и вашата Коледа в новата свежа анимация, пълна с много хумор, необикновен сюжет и красива развръзка от 23 ноември само в кината на 2D, 3D и 4DX.

Своите приказки вече изпратиха:
Дебора Стойкова
Дария Николаева, 13 г.
Кристиан Велинов, 9 г.
Фая Гератлиева, 9 г.
Рая Маринова, 7 г.
Симона Йовчева, 9 г.
Диан Драгнев, 8 г.

Нели Петрова, 10 г.
Анджелина Йорданова, 11 г.
Станислав Георгиев, 11 г.
Ясмин Душева, 12 г.
Десислава Минкова, 11 г.
Кристин Иванов, 12 г.
Донка Димитрова, 13 г.
Таня Стоянова, 11 г.
Ивона Димова, 8 г.
Емануил Тинчев, 9 г.
Ипек Изетинова, 11 г.



Коментари
21 коментара

Дария Николаева, ,

Публикувано на 18.11.2018

Получихте ли приказката ми? :)

От редакцията: Получена е.

Петя Донева , ,

Публикувано на 26.11.2018

Здравейте опитвам се да изпратя приказката ми на имейла ви но нещо се обърква и ме праща да отида в някакъв саит - Dir.bg Как мога да ви изпратя приказката ми?:)

От редакцията: Здравей, трябва да я изпратиш на имейл info@az-deteto.com. Молим да обърнеш внимание, че накрая трябва да е .com, а не .bg (втория за момента не работи). Ако пак не се получава – можеш да ни я пуснеш и като коментар, като в него напиши и твоя или на родителите ти имейл, за да може ако спечелиш да имаме връзка с теб. Разбира се адреса няма да бъде публикуван или дават на друг – само ние ще го имаме и ще го използваме само за връзка с теб ако спечелиш. :-)

гоши ло, 9г г.,

Публикувано на 26.11.2018

вие защо пускате едни и същи конкурси муснете аз обичам неща за момчета да но и това е хубаво даже и на мен ми хареса стараясе да направя приказка разбирам ви да разбраx

Нели , ,

Публикувано на 27.11.2018

На 23 ви изпратих разказ, получихте ли го?

От редакцията: Здравей, да получихме го.

ГАБИ , ,

Публикувано на 28.11.2018

Пиша Ви отново тук и на имейла но нямам отговор, може ли само с рисунка да се участва или с рисунка и разказ?

От редакцията: Здравей, основната тема е приказка, така че трябва да има и приказка. Но ако не ти се пише съвсем скоро ще имаме друг конкурс, няма да има точно филмови награди, но пак сме се постарали да са интересни. :-)

Анджелина Йорданова, 11 го г.,

Публикувано на 29.11.2018

Здравейте, вчера Ви изпратих моята приказка за Гринч :) Дали я получихте?

От редакцията: Здравей, получена е.

Димитър Димитров, 6 г.,

Публикувано на 29.11.2018

Извинете,че тук пиша но нямаше как под фото-загадката.Видях името си на нея (онази със сапунените мехури)и искам да попитам аз ли печеля или някой друг?Извинете за безпокойството!

От редакцията: Здравей, точно ти си. Писахме по имейла с който си участвал, но може би не си го получил. Ако е така молим да ни изпратиш име и фамилия на родител, телефон и адрес, за да можем да ти изпратим наградата. Очакваме те на info@az-deteto.com :-)

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 29.11.2018

Здравейте участвах в фото загадката. Получихте ли отговора ми? Кога са резултатите от фото загадката?

От редакцията: Здравей, получен е. Сменяме я в началото на всеки месец и до 5-ти излизат. :-)

Станислав Георгиев, 11 г.,

Публикувано на 29.11.2018

Получихте ли ми приказката?

От редакцията: Получихме я.

Ели Арсова, 10 г. г.,

Публикувано на 30.11.2018

Кога ще има нов конкурс и каква ще бъде темата?

От редакцията: Здравей, най-вероятно на 5-ти декември. Темата ще бъде свързана с Коледа, но какво точно все още не можем да кажем.

ЦВЕТИ , 8 г.,

Публикувано на 01.12.2018

ЗДРАВЕЙТЕ КАК МОГА ДА ВИ ИЗПРАТЯ МОЯТА ПРИКАЗКА. НА ABV ПОЩА ЛИ???

От редакцията: Здравей, да точно така. От твоята поща я изпращаш на нашата, която е info@az-deteto.com

Alito , ,

Публикувано на 01.12.2018

Кога ще има нов конкурс моля ви направете нещо З Коледа

От редакцията: Здравей, до няколко дни ще имаме и ще е точно за Коледа.

Таня Стоянова, ,

Публикувано на 02.12.2018

Здравейте,изпратих в последния ден моя разказ, получихте ли го? Защото не виждам името си в списъка?

От редакцията: Здравей, получихме го и името ти вече също е в списъка.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 02.12.2018

Извинете , но какво е фото загадка ?

От редакцията: Здравей, на първата страница, веднага след като отвориш www.az-deteto.bg и скролнеш най-отдолу на страницата има поле за фотозагадка със снимка. Там трябва да познаеш какво има на снимката и в началото на всеки месец теглим жребий за награда. Повечето пъти наградата е интересна книга. Така всеки месец сменяме и снимката и можеш пак да участваш като попълниш полетата.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 02.12.2018

Разбрах къде мога да участвам за фото загадка

Alito , ,

Публикувано на 03.12.2018

Кога ще има нов конкурс моля ви направете нещо З Коледа

Анджелина Йорданова, , ,

Публикувано на 05.12.2018

Защо някой приказките са качени с линк а на други не?

От редакцията: Преди обявяването на наградените всички ще бъдат качени, просто ни трябва малко време.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 09.12.2018

Много харесвам вашите конкурси и искам да Ви попитам кога ще нов конкурс?

От редакцията: Здравей, радваме се да го чуем. Утре ще имаме и нов.

Анджелина Йорданова , ,

Публикувано на 10.12.2018

Ще пуснете ли игра и от филма, Мери Попинз?

От редакцията: Здравей, за съжаление не, защото нямаме подходящите награди, но пък ще пуснем конкурс за Коледа с не по-малко интересни подаръци.

Дебора Стойкова, ,

Публикувано на 14.12.2018

Е хайде де кой печели??

От редакцията: Вече сме написали, точно под картинката за филма.

, 10 г.,

Публикувано на 16.12.2018

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: В понеделник, почти е готов. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град