Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | От днес „Ралф разбива интернета“ на голям екран

От днес „Ралф разбива интернета“ на голям екран

Аз детето | 2019-01-04

От днес „Ралф разбива интернета“ на голям екран

След като завинаги префасонира света на аркадните видеоигри в хита на Дисни от 2012 г., Разбивачът Ралф, лошото момче с голямо сърце се завръща за ново вълнуващо приключение, в което той и верният му другар Ванилъпи се впускат в необятните простори на интернета, който никога вече няма да бъде същият след тяхната разбиваща намеса.

Действието на „Ралф разбива интернета“ се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите безжични технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Ралф се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на Ванилъпи „Сладка треска“. Попаднали много извън комфортната си зона, Ралф и Ванилъпи се сблъскват с нови обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа, който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

„Разбивачът Ралф“ печели наградата на Гилдията на продуцентите за най-добра анимация, както и пет награди „Ани“, включително за най-добра анимация, режисьор, сценарий и актьор. Филмът печели още приз за най-добра анимация от Асоциацията на кинокритиците от телевизията, радиото и интернет изданията, както и награда за изключителни постижения в кастинга на анимационен филм от Асоциацията на кастинг режисьорите в Америка. Получава приз от Kids’ Choice Awards за любим анимационен филм. Има номинация за „Оскар“ и „Златен Глобус“ за най-добра анимация.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град