новини детски

Начало | новини детски | Организаторите на тенис турнира „Sofia Open“ 2019 обявиха 5 февруари за ден на децата

Организаторите на тенис турнира „Sofia Open“ 2019 обявиха 5 февруари за ден на децата

Аз детето | 2019-01-29

Организаторите на тенис турнира „Sofia Open“ 2019 обявиха 5 февруари за ден на децата

Вход свободен за деца до 14 години ще има в третия ден на тенис турнира от категория „АТП 250“ в София – 5 февруари. Тогава ще се изиграят повечето мачове от първия кръг на надпреварата, която за четвърта поредна година ще се проведе в зала „Арена Армеец“. Освен безплатен вход за децата са предвидени игри, забавления и награди, обявиха организаторите. Част от децата ще имат възможността да съпроводят играчите при излизането им на корта за ключови мачове от турнира. За целта ще трябва да попълнят талон, с който ще участват в томбола. Щандът за играта ще бъде разположен в специално обособен детски кът, където желаещите ще могат да се регистрират за участие. Томболата ще бъде изтеглена в сряда, 6 февруари.

От 12:00 до 20:00 часа във вторник малчуганите в детския кът ще могат да се включат още в работилница за приложни изкуства, шоу и уъркшоп за големи сапунени мехури, кът за четене заедно с известни личности, както и в демонстрации на забавни химични опити от програмата на „Корпуса за бързо гърмене“. Естествено, спортът и физическата активност не са пропуснати – в близост до детския кът ще има няколко обособени площадки за минитенис, модерен петобой и народна топка, а програмата предвижда забавления през цялото време по предварително подготвена програма, така че нищо интересно да не бъде пропуснато.

Билетите за турнира все още са в продажба. Цените за първите дни (3 и 4 февруари) са 10 и 20 лева за възрастни, а във вторник – 30 лева. Пропуските за четвъртък струват 30, 50 и 80 лева, а за петък, когато ще се изиграят четвъртфиналите – 40, 60 и 90 лева.

Снимка: pixabay.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град