любими герои

Начало | любими герои | Новите герои в „Търсенето на Дори“ са по-симпатични от всякога

Новите герои в „Търсенето на Дори“ са по-симпатични от всякога

Аз детето | 2016-04-04

Новите герои в „Търсенето на Дори“ са по-симпатични от всякога

Колко далече бихте стигнали, за да помогнете на приятел? Бихте ли прекосили целия океан? Някои от любимите ни герои и някой нови, с които ще се запознаем определено биха го направили. Така дълго очакваното продължение на любимия от 2003 година филм на много деца по света бавно, полека и сигурно прекосява океана на времето, за да дойде и при нас. Любимата на всички синя риба се завръща със свое собствено приключение, в което се опитва да намери... нещо... Търсенето на Дори“ е един от най-очакваните филми на това лято. В него старият ни и любим познайник Немо ще се впусне във вълнуващо приключение, за да помогне на Дори да намери родителите си. Знаете ли, тя най-накрая си спомни нещо! Май си спомни...

„Знам само, че ми липсват! Наистина много ми липсват! Знаеш ли какво е това усещане?“ – пита тъжно Дори, а Немо и баща му много добре знаят какво е това чувство и затова обещават на малката синя рибка, че ако трябва ще прекосят целия океан от единия край до другия, за да намерят семейството ѝ. Така започва тяхното интересно приключение. Разбира се по пътя те се събират с много познати приятели, като ексцентричната костенурка и сина ѝ, а намират и куп нови приятели, които са повече от очарователни!

Вижте например белугата Бейли, не изглежда ли много готин? Трябва да ви издадем и малка тайна – също е и малко шантав. Смята, че има магически соларни умения и прави доста луди неща, но пък е добър и мил, винаги готов да помогне. Е, вярно, че повечето пъти забърква още повече неприятности вместо да помага за разрешаването им, но погледнете го, как да не му простиш?


Някога чудили ли сте се откъде Дори се е научила да говори езика на китовете? Отговорът на тази мистерия вече е пред нас. Запознайте се с Дестини! Точно като Дори тази тромава китова акула е доста объркана и забравя доста неща. Тогава нищо чудно, че с Дори са били най-добри приятелки преди тя да изчезне. Дестини е много щастлива че открива Дори отново, защото както тя самата казва, обича да ѝ разказва своите истории, които нашата синя рибка забравя и Дестини може да ги разказва и отново, и отново, и отново!



Това е Ханк – както сами виждате, той е доста кисел и заядлив октопод. Но за това си има и сериозна причина, загубил е едно от пипалата си при инцидент в океана и това много му тежи. От друга страна никой няма да се учуди, че Ханк предпочита да живее в уединението и комфорта на аквариума в Института за морски живот. Той обаче е и майстор на маскировката, така че вече със сигурност знаем, че ще помогне на Дори да се измъкне от всяка опасност.

Беки е доста ексцентрична и странна птица и буквално е птица гмуркач. Но не се лъжете от външния ѝ вид – изключително умна е.

Тадаам! Запознайте се с Чарли и Джени, родителите на Дори. Докато тя се опитва да събере парченцата от спомените си, нейните родители ще ни покажат, че всъщност тя е разсеяна по рождение или по-скоро по наследство и ще разберем колко е трудно за такъв вид риба да живее сама в океана и че Дори се справя доста добре с тази задача!


Добре, тези бебета видри може и да изглеждат сладки, но всеки знае, че видрите имат и тъмна страна. А в действителност тези тук са големи гадняри. Не искаме да ви разваляме удоволствието, но видрите не са това, за което се представят.

Това е всичко за момента, а сега, след като разпалихме любопитството ви, остава да продължим „да плуваме“ и да чакаме още известно време до датата 17-ти юни.



Коментари
3 коментара

Фен на Мади , ,

Публикувано на 15.07.2016

Аз съм гледала "Търсенето на Немо", но не знам какво е "Търсенето на Дори". Какво е "Търсенето на Дори" ?

гергана митевска, 9 г.,

Публикувано на 08.08.2016

Гледала съм Търсенето на Дори. Наистина УНИКАЛЕН филм за малки и големи! Препоръчвам го от сърце и душа на всеки който не го е гледал! до ,, фен на Мади" Търсенето на Дори е нещо като Търсенето на Немо2 . Просто търсят не Немо а Дори.

Фоти , 10 г.,

Публикувано на 04.04.2017

Много интересен филм! Браво! Отличен (6)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град