конкурси

Начало | конкурси | Мама поздрави и подарък за нея спечели!

Мама поздрави и подарък за нея спечели!

Аз детето | 2019-02-19

Мама поздрави и подарък за нея спечели!

Конкурсът приключи! Получихме наистина много вдъхновяващи и невероятни произведения. Несъмнено всеки от участниците е много талантлив, затова можевм да ви кажем само да не падате духом. Дори и да не сте сред наградените сега сме сигурни, че ви очакват още по-сладки победи!

Награди сега обаче получават: Пламена Дойчева, Магдалена Тодорова, Мая Найдева, Зорница Кристиянова. Допълнителна награда печели също и Дамян на 9 години. 

Честито на наградените, до няколко дни ще се свържем с вас, а всички вас невероятни деца очакваме и в следващите ни конкурси. Без всеки един от вас те никога нямаше да са толкова прекрасни!

* * *

Месец март е един от най-прекрасните месеци! Нима не мислите така? Ние пък смятаме, че той е декември на пролетта, ако можем да се изразим така. Първо идва пролетта, което си е повод за радост, защото тези студени дни омръзват и все по-често ни се иска да е топло и весело навън. После март е наситен с празници. Веселият първи март, в който си даряваме мартеници за здраве и е изключително забавно. Следва Трети март – нашата гордост, националният ни празник, на който освен всичко друго има и прекрасна заря и не на последно място 8-и март – Международния ден на жените, който за децата е и празникът на най-любимия ни човек в света. На жената, която ни обича още преди да се родим, която неуморно се грижи за нас и винаги ни подкрепя дори и да знае, че грешим. Точно последното ни вдъхнови и за един интересен конкурс в който се надяваме да се включите с желание.

Лесно е! Просто ни... по-точно напишете на любимите си майки стихотворение или пък им нарисувайте рисунка. Направете такова произведение, което ще каже на мама колко я обичате и цените, колко се гордеете с нея и как е най-добрата майка на света. Направете нещо, което знаете, че ще се хареса на нея, не на нас! Защото тя е най-важната в този конкурс! Да не говорим, че така ще се получи идеално – хем ще имате подарък за мама, а и ще участвате в нашия конкурс. А какви са наградите ни сигурно вече се чудите. Доста интересни и този път са за мама! Четирима от вас ще получат чудесна и много красива чаша с меченце, която да подарят на мама. Така тя ще има скъп спомен от вас, който ще ѝ напомня не само колко я обичате, но и как сте спечелили конкурс.

Вече готови ли сте да пишете и рисувате? Тогава ни изпратете произведенията си до 6-и март на имейл info@az-deteto.com. Не забравяйте в писмото да напишете и вашите име, фамилия и навършени години. Всеки участник може да изпрати една рисунка и/или едно стихче! Очакваме ви!

Своите стихотворения вече изпратиха:
Георги Савов, 9 г.
Ясмин Душева, 13 г. 
Магдалена Николова, 11 г.
Вселена Дойнова, 15 г. 
Кристина Гроздева, 12 г. 
Пламена Дойчева, 12 г.
Габриела Тончева, 13 г. 
Нана Цонкова, 12 г. 
Деница Петрова, 13 г.
Виктория Игнатова, 14 г.
Кирил Димов, 14 г. 
Геновева Трифонова, 12 г. 
Лъчезар Йорданов, 14 г.
Магдалена Тодорова, 5 г. 
Умут Али, 10 г. 
Стефан Попов, 11 г. 
Янко Босков, 10 г. 
Васил Матански, 11 г.
Виктория Троянова, 10 г. 
Стиляна Начева, 10 г. 
Христиан Паришев, 10 г.
Стелла Николова, 10 г. 
Изел Хакъ, 11 г.
Анна Даскалова, 10 г. 
Иван Караянев, 10 г.
Александра Лазарова, 10 г.
Ивиана Пейчева, 11 г.
Любомира Шекеримова, 10 г.
Мартин Калканов, 10 г.
Манол Георгиев, 10 г.
Христо Христозов, 10 г.
Юлия Димитрова, 7 г. 

Изпратените рисунки можете да видите тук!

Своите рисунки изпратиха:
Магдалена Кучумбова, 8 г.
Виктория Тодорова, 12 г.
Ивона Димова, 8 г.
Дария Димова, 13 г.

Сиана Атанасова, 13 г.
Галена Кръстова, 5 г.
Борислава Бориславова, 14 г.
Александра Димитрова, 16 г.
Гергана Валентинова, 11 г.
Йоана Станчева, 17 г.
Мая Найдева, 4 г.
Зорница Кристиянова, 16 г.

Михаела Добрева, 10 г.
Станислав Стоянов, 11 г.
Елица Колева, 10 г.
Хрисияна Минчева, 10 г.
Илияна Банева, 15 г.
Свилена Иванова, 12 г.
Мария Гроздева, 11 г.
Анна Захариева, 17 г.
Даяна Василева, 9 г.
Карина Златкова, 10 г.
Изел Хакъ, 11 г.
Умут Али, 10 г.
Виктория Троянова, 10 г.
Манол Георгиев, 10 г.
Янко Босков
Стелла Николова, 10 г.
Анна Даскалова, 10 г.
Стиляна Начева, 10 г.
Петя Василева, 10 г. 
Иво Чолаков, 5 г.
Светли Сашова, 11 г.
Габи Асенова, 13 г.
Никола Василев, 4 г.
Анфие Моллова, 9 г.
Божидара Стефанова, 9 г.
Кристина Георгиева, 10 г.
Полина Димитрова, 9 г.
Преслава Цветанова, 9 г.
Тая Гератлиева, 9 г.
Диан Драгнев, 8 г.
Борис Йовчев, 9 г.
Геновева Трифонова, 11 г.
Георги Иванов, 7 г.
Поля Лалева, 6 г.
Атанас Бранчев, 5 г.
София Людмилова, 7 г.
Калоян Желев, 7 г.
Мария Русева, 5 г.
Вяра Иванова, 6 г.
Несил Мерсинова, 6 г.
Алекса Велинова, 9 г.
Дамян, 9 г.
Данайа Даскалова, 10 г.
Селин Дауд, 15 г. 
Натали Пашовска, 9 г.



Коментари
15 коментара

Мартин , ,

Публикувано на 24.02.2019

Здравейте аз също имам идея за конкурс за най-добра фигура от ластици! Наградите мисля да са дискове от поредицата Симсала Грим! И да има 5 победителя! Надявам се идеята ми да ви е харесала!☺☺☺

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 25.02.2019

Получихте ли отговора ми от фотозагадката ???

От редакцията: Получихме го.

Поля Лалева , 6 г.,

Публикувано на 01.03.2019

МОИАТА РИСУНКА ДОЙДЕЛИ?

От редакцията: Дойде. ;-)

Светли Сашова, ,

Публикувано на 08.03.2019

Здравейте аз също изпратих рисунка още на 5.03 не сте ли ги получили?

От редакцията: Здравей, за съжаление се случва понякога да имаме технически проблеми (извиняваме се за което) и затова все още не сме въвели всички имена. Твоята рисунка обаче е получена и ще бъде качена заедно с останалите, както и името ти ще бъде добавено. Не се притеснявай, участваш със сигурност. :-)

Габи Асенова , ,

Публикувано на 08.03.2019

Здравейте ,не сте ли получили рисунката ми за мама. Изпратих я от имейл gabi.asenova1@gmail.com

От редакцията: Здравей, все още не сме въвели всички рисунки, получена е. Днес ще ги довършим, не се притеснявай. :-)

Петя Василева, 10 го г.,

Публикувано на 08.03.2019

Здравейте! На 04.03 изпратих своята рисунка за участие в конкурса за мама, но не откривам името си сред изброените от вас имена на други деца, изпратили своите рисунки?Каква е причината?

От редакцията: Здравей, за съжаление се случва понякога да имаме технически проблеми (извиняваме се за което) и затова все още не сме въвели всички имена. Твоята рисунка обаче е получена и ще бъде качена заедно с останалите, както и името ти ще бъде добавено. Не се притеснявай, участваш със сигурност. :-)

Никола Василев, 4 год г.,

Публикувано на 08.03.2019

Здравейте! На 05.03 изпратих своята рисунка за участие в конкурса за мама на обявения имейл: info@az-deteto.com Моето име също го няма сред имената на другите, изпратили рисунки за участие. Какво се е случило?

От редакцията: Здравей, за съжаление се случва понякога да имаме технически проблеми (извиняваме се за което) и затова все още не сме въвели всички имена. Твоята рисунка обаче е получена и ще бъде качена заедно с останалите, както и името ти ще бъде добавено. Не се притеснявай, участваш със сигурност. :-)

Милена Карасавова, 41 г.,

Публикувано на 08.03.2019

Уважаеми редактори, на 4 март изпратих творбите на моите ученици-рисунки и стихотворения, за конкурса „Мама поздрави ....“, но не виждам имената им в списъка с участниците, който сте изнесли по-горе. Писмото ми получено ли е, изпратих го на посочения имейл и на личния на г-жа Любенова. Надявам се всичко да е наред и да бъдем сред участниците в конкурса. Приятни почивни дни!

От редакцията: Здравейте. Първо благодарим на всички ученици за старанието. Творбите им са получени. Когато добавяхме имената на участниците възника технически проблем със сайта и затова не успяхме да добавим всички имена. Съжаляваме за което, но понякога с технологиите се случва. До днес следобед колегите би трябвало да го отстранят и ще добавим имената на всички участници, както и ще публикуваме произведенията им. Така че учениците Ви участват при всички случаи. :-)

Валентина , ,

Публикувано на 09.03.2019

Здравейте, насявам се, че сте получили и рисунките, както и стихотворенията на моите ученици от Казанлък. Децата ме питат непрекъснато, затова пиша тук. Виждам, че сте отговорили на Поля Лалева, което би трябвало да означава, че и другите са получени.

От редакцията: Здравейте, всички са получени, кажете на децата да не се притесняват. Участват със сигурност и до края на деня ще бъдат публикувани.

Валентина , ,

Публикувано на 10.03.2019

Благодаря за отговора! Децата, особено по-малките, са такива за всеки конкурс. Вижда им се много трудно да дочакат резултатите, все си мислят, че може да не са пристигнали произведенията... Важно е да има повече места за изява, за да се чувстват ангажирани и полезни. Поздрави от нас!

Цвети , 15 г.,

Публикувано на 11.03.2019

Здравейте! Изпратих Ви рисунката на сестра ми Натали, но нейното име също го няма.

От редакцията: Здравей, проверихме всички писма внимателно, но за съжаление не сме получавали нищо от името на Натали. Но понеже сте били в срок първия път и понякога се случва някое писмо да не се получи и определено вината не е ваша, молим изпрати ни я пак, все още не е късно. :-) Ще я приемем със сигурност за участие.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 16.03.2019

Кога ще има нужда в конкурс

От редакцията: Здравей, до 3 дни ще има малка игра, а конкурс до 1-2 седмици. Подготвяме интересна награда, която не сме давали преди и затова ни трябва малко повече време.

Ани , ,

Публикувано на 17.03.2019

Какво става? Защо няма резултати?!

От редакцията: Здравейте, вече ги има. Благодарим за търпението.

Атанасова , ,

Публикувано на 18.03.2019

Здравейте,кога ще има печеливши? 11-ти беше преди една седмица.

От редакцията: Здравейте, така е. Вече обявихме имената.

Цветомира Балабанян, 12 г.,

Публикувано на 21.03.2019

Кога ще има нещо ново, конкурс,игра(освен фотозагадката)

От редакцията: За следващата седмица подготвяме два интересни конкурса.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град