За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги на издателство „Инфодар”,

Начало  ›  За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги на издателство „Инфодар”,

За уникалните и невероятно красиво илюстрирани детски книги на издателство „Инфодар”,

01.06.2012

Издателство „Инфодар”  е създадено през 1993г. Вече близо 20 години издателството представя на своите читатели изключително богата гама от жанрове – фантастика, фентъзи, трилър, хорор, съвременна белетристика, дамска проза, детска литература, бизнес четива и популярна психология, научно популярни книги от Нобелови лауреати и компютърни книги.

„Инфодар” е едно от първите издателства, което започна да издава уникални за българския пазар картинни книги, отличаващи се  с изключителна изработка, неповторима атмосфера, много тайни  и приключения и удивителна добавена реалност.

Поредици като „Ологии”, „Откривател”, „Феите на цветята”, „Принцеси от цял свят”, „Танцьорки от цял свят”, „Чародейки от цял свят” са любими книги за малките читатели и техните родители заради тяхната интерактивност и 3D макети и различни тайнствени отварящи се джобчета, с възможността за докосване до кожа на праисторическо животно или саркофага на Тутанкамон с неговата мумия, до тайната книга на Мерлин и различни тайнствени амулети. Децата могат да докоснат драконова прах и да прочетат драконово писмо, да се допрат до кутията на Пандора, до Троянския кон и до плавателните кораби на пиратите, да се запознаят с историческите подвизи на великите пълководци, до праисторическия свят на динозаврите, до омагьосващия приказен рай в страната на феите на цветята, до удивителните истории на танците и прекрасните легенди за принцеси, до необикновенните и вълнуващи приказки за чародейките и посланията за приятелство и необходимостта да бъдем добри един към друг.