Забавното лятно четене 2013 ще даде три нови награди!

Начало  ›   Забавното лятно четене 2013 ще даде три нови награди!

Забавното лятно четене 2013 ще даде три нови награди!

04.09.2013

Скъпи деца, както добре знаете, в края на кампанията „Забавното лятно четене“ ще стане ясно кои са победителите в следните категории – най-четящ град, училище, дете и най-четената книга за лятото. Големите победители ще получат почетна грамота и приз.

Заради големия интерес към кампанията обаче решихме да поощрим още три деца за тяхното активно участие в кампанията. На 15 септември 2013г., когато ще обявим официалните резултати от кампанията, ще дадем и три награди на три много специални деца. Те ще са за най-активния читател на „Забавното лятно четене“ - това е детето, което е прочело най-много книги от самото начало на кампанията; най-млад активен читател – тази награда ще е за дете от 1 клас, което е прочело най-много книги от всички първокласници в страната и ще има награда за най-интересен коментар за книга от тазгодишната кампания. Имената на тези трима победители ще бъдат обявени на големия финал на 15 септември.

Успех, победителят може да си ти!

Инициативата „Забавното лятно четне“  печели все по-голяма подкрепа. Наши партньори са ЧЕЗ България, "Софарма АД", "Уницеф", Министерство на образованието,младежта и науката, Асоциация “Българска книга", Българска библиотечна асоциация, Глобални библиотеки и издателствата "Ентусиаст", "Сиела", "ПАН", "БГ Книга", "Инфодар" и "Фют".