афиш

Начало | афиш | Героите от първия български куклен сериал „Благуните“ тръгват на турне

Героите от първия български куклен сериал „Благуните“ тръгват на турне

Аз детето | 2017-04-03

Героите от първия български куклен сериал „Благуните“ тръгват на турне

Симпатичните герои от първия български куклен сериал „Благуните“, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха „Лека нощ“ на децата от телевизионния екран ще гостуват за първи път в Русе, Варна и Бургас! Милите геройчета ще оживеят на театрална сцена в детския спектакъл „Още един прекрасен ден“ на 15 май в Русе – „Доходно здание“, на 16 май във Варна във „Фестивален и конгресен център и на 17 май в Бургас в „Дом на нефтохимика. Представленията са с начален час 18.00 ч.

След успеха на детския телевизионен сериал „Благуните“ и големия брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър „Вилекула“ създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на спектакъла озаглавен „Още един прекрасен ден“ беше в края на месец февруари, а оттогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България! Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно минитурне!

В „Още един прекрасен ден“ децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и поучителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. „Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредния забавен ден с благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Аликсандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Билетите вече са в продажба в интернет на адрес www.eventim.bg. Продават се и в Билетните каси по градове: в Русе – касата на Булстрад Aрена (бул. Липник №1), Варна – касата на Фестивален и конгресен център (бул. Сливница №2), Бургас – касата на Дом на Нефтохимика (пл. Тройката №1, тел: 0894 898098). Билети могат да се закупят още от бензиностанции OMВ, Български Пощи, магазини Технополис, Usit colours. Цената им е от 8 до 12 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място.

В “Още един прекрасен ден“ децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и получителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. „Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град