Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Бъдещето на игрите е вече тук: посрещнете Bloxels

Бъдещето на игрите е вече тук: посрещнете Bloxels

Аз детето | 2016-10-10

Бъдещето на игрите е вече тук: посрещнете Bloxels

Играли ли сте някога такава електронна игра, която да искате да промените и да си мислите, че идеята е добра, но като изпълнение е имало много по-интересни неща, които могат да се направят с играта. Мислили ли сте, че ако производителите можеха да чуят вашите идеи играта щеше да стане направо невероятна? Ако досега тези мисли си оставаха само за вас, то вече наистина можете да промените играта или направо да си направите своя. Bloxels е най-новата, най-модерна и най-невероятна компютърна игра, която всъщност се играе и в реалността. Просто няма втора такава игра!

Отваряйки кутията на Bloxels веднага ще решите, че просто сте получили някакъв странен пъзел или мозайка, но това изобщо не е така. Това е играта от най-ново поколение, за създаването на която са използвани най-модерните идеи и технологии в света, поне така твърдят нейните създатели. Както казахме в кутията на играта ще откриете един компактдиск (сигурно ви се струва твърде остаряло след такива гръмки думи, но почакайте), поле като за мозайка и много цветни блокчета. Каква пък е тази компютърна игра сигурно ще си помислите тогава, точно като нас. Много повече от това, което очакваме.

Благодарение на тези цветни блокчета вие сами можете да си измисляте нива, герои (лоши и добри), че дори и оръжия и след това ги вкарвате в играта.

Всичко е много просто: инсталирате играта на компютъра си или пък си теглите приложение за нея, ако предпочитате да играете на таблет и смартфон. След това благодарение на цветните блокчета и дъската подреждате това, което искате, снимате го и качвате снимката в играта. Чрез уникалния си софтуер тя вкарва нещото в компютъра или таблета, така както то изглежда на снимката. След като направите всичко, което ви идва наум се премествате и на компютъра и продължавате оттам да конструирате ниво по ниво, докато направите цяла компютърна игра.

Впечатляващо, нали? У нас този тъй интересен продукт се очаква в магазините около 20 декември, точно навреме за празниците. ;-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град