Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Supercell разработва три нови игри от Clash серията

Supercell разработва три нови игри от Clash серията

Аз детето | 2021-04-05

Supercell разработва три нови игри от Clash серията

Колко часове и дни сте прекарали в игра на Clash of Clans? А колко пъти сте се ядосвали, че купите ви на Clash Royale падат и то заради някой друг в отбора ви, който не го бива? Пригответе се да изживеете още повече подобни емоции, защото макар вече Clash Royale да не е така обичана и популярна, се задават три чисто (с малко стари герои) нови игри от Supercell! Игрите се наричат ​​Clash Quest, Clash Mini и Clash Heroes и се очакват още тази или началото на следващата година.

Трите игри ще бъдат напълно различни от предишните заглавия, направени от финландската компания за разработка на игри. Те все още са в начална разработка, но играчите ще видят познати герои от Clash of Clans и Clash Royale в тях в съвсем нова и различна роля, всъщност доста неочаквана роля, твърдят от Supercell.

Clash Quest е етапна стратегическа игра. Играчите трябва да създадат войски и да се бият срещу други играчи и босове, за да напредват през островите в света на Clash. Играчите трябва да формират ефективни комбинации с наличните си войски, за да излязат като победители и да продължават да напредват.

Clash Mini ще е по-лесна и подходяща и за деца под 10 години, но все пак компанията няма да изневери на стила си и пак ще има изграждане на стратегии. Играчите трябва да се състезават в нещо подобно на настолна игра, използвайки „миниатюри“ от реални герои от вселената на Clash, откъдето идва и името на играта. Играчите трябва да поставят миниатюрите си на дъската едновременно, без да гледат атаката на врага. Миниатюрите ще атакуват сами и играчът с по-доброто разположение и ефективно използване на ресурсите ще спечели.

И накрая, Clash Heroes е може би най-вълнуващата игра от трите заглавия. Създадена е съвместно с друг разработчик – Unreal Engine и играчите трябва да се бият чрез приключения във вселената на Clash. Схемата за управление е подобна на това, което играчите могат да видят в Brawl Stars на Supercell с аналог вляво и бутони за атака вдясно.

И трите игри са в начална разработка, така че може да мине известно време, докато бъдат пуснати. Но Supercell даде да се разбере, че разработването на тези нови заглавия няма да повлияе по никакъв начин на Clash of Clans и Clash Royale, тъй като екипите за разработка на игри са отделни, тоест спокойно – ъпдейти за любимите ни игри ще има. Компанията също така заяви, че ще държи тези игри на същия „висок стандарт“ като другите Supercell заглавия и ще ги премахне, ако те не бъдат изпълнени. Освен това Supercell потвърди, че има „други игри“ в разработка, които не са свързани с Clash.



Коментари
1 коментар

Яни Янислав юриев Иванов , 24 г.,

Публикувано на 04.04.2022

Clash heroes

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град