сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | 31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – направете красиви вази от пластмасови бутилки

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – направете красиви вази от пластмасови бутилки

Аз детето | 2019-08-08

31 интересни и разнообразни неща, които да направите до края на август – направете красиви вази от пластмасови бутилки

Не е ли прекрасен този августовски ден? Слънчев, светъл и топъл – идеален за игра навън до тъмно, че дори и малко след това. Но покрай оптимизма за съжаление имаме да ви съобщим и нещо, което никак няма да ви хареса. Скоро дните през август може и да не са точно такива – може да е точно обратното – студено, ветровито и мрачно. Това се дължи на факта, че все повечето възрастни изхвърлят все повече отпадъци, които вредят на планетата. И докато не можете да спрете големите фабрики или колите, можете поне да намалите част от отпадъците у дома и дори да ги превърнете в нещо красиво. Точно такова е днешното ни предложение към вас – ще опитате нещо ново и ще спасите планетата. Какво по-хубаво! Как ли?

Много лесно – превърнете пластмасовите бутилки в оригинални вази. Само ще ви трябват опаковъчна хартия в разцветка по ваш избор, ножица и тиксо. Лесно е! Вземете пластмасовата бутилка и я изчистете от всички етикети и лепило. Най-лесно това става ако я потъркате малко с домакинска тел и малко препарат за съдове. След това изчакайте хубаво да изсъхне, а после просто я увийте с опаковъчна хартия и залепете с тиксо, за да не пада.

Това е! Вижте колко било лесно, а пък се получават доста интересни и красиви вазички.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град